joi, 19 mai 2011

Starea actuala a Rodicai Chira

Cu multa incredere in Dumnezeu si avand sprijinul unui verisor plecat in Italia de cativa ani, am facut o programare la Clinica San Rafael de langa Milano. Domnul dr.CICERI,seful sectiei de hematologie al clinicii, m-a consultat  iar dupa doua saptamani a reusit sa ma interneze. Din acel moment, adica din 12 aprilie 2011 sunt internata in clinica pentru inca o serie de investigatii. Trebuie sa mentionam faptul ca in timp Amiloidoza s-a asociat si cu mielomul multiplu periclitandu-mi si mai mult starea se sanatate.
Dupa cinci saptamani de investigatii in care echipele medicale care s-au ocupat de mine, avand si aparatura medicala necesara de ultima generatie europeana (fiind si centru de cercetari stiintifice) au analizat starea sanatatii intr-un mod cu totul profesionist si au ajuns la concluzia ca transplantul este obligatoriu si trebuie facut cat mai repede cu putinta. Pentru efectuarea transplantului medicii din Milano ne-au confirmat o suma care depaseste cu mult posibilitatile familiei fiind vorba de 140.000-150.000 eur. Am incercat sa fim solidari, au participat majoritatea prietenelor, cunostintelor, rudeniilor si am reusit sa strangem aproximativ 41.000 eur.
Eu Rodica Chira, familia, si noi toti care s-au implicat (si nu sunt deloc putini) in sustinerea financiara a acestui caz dorim sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi: consateni, oameni din comunele invecinate, colegi, sponsori ale unor intreprinderi Maramuresene si nu numai.
Dar totodata rugamintea noastra este de a ne sustine mai departe, pentru ca marea cheltuiala de abia acum va urma, deoarece transplantul de celule stem se ridica la aproximativ 140.000 eur, ceea ce depasesc posibilitatile financiare ale familiei.

Toti cei care doresc sa o ajute pot face donatii la Banca Transilvania, in conturile: 
RO76 BTRL 0250 1201 B547 28XX LEI 
RO51 BTRL 0250 4201 B547 28XX EUR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu